Ajanvarausjärjestelmä parturi-kampaamoille

Rekisteröi yrityksesi tai kysy lisää: myynti@fiivu.fi  |  020 778 9987

Onko sinulla jo tunnukset?

Kirjaudu sisään.

 

Myynti:

020 778 9987 (ark. 9-18)

myynti@fiivu.fi

 

Asiakaspalvelu:

045 345 9035

info@fiivu.fi

FIIVU.FI

nousu1.jpg

EI KÄYTTÖÖNOTTOKUSTANNUKSIA

nousu2.jpg

KUUKAUSIMAKSUTON

nousu3.jpg

EI KÄYTTÄJÄRAJOITUKSIA

 

nousu4.jpg

MONIPUOLISET OMINAISUUDET

 

nousu5.jpg

HELPPOKÄYTTÖINEN

 

nousu6.jpg

LISÄÄ ASIAKKAITA

 

nousu7.jpg

24H AJANVARAUS

 

Palvelun hinnoittelussa on valittavanasi joko varausperusteinen kustannus tai kiinteä kuukausihinta.

Ota yhteyttä ja räätälöidään Fiivusta juuri sinun yrityksellesi sopiva palvelu!

myynti@fiivu.fi  020 778 9987

 

Miksi valita fiivu?

  • Saat käyttöösi monipuolisen ajanvarausjärjestelmän ilman minkäänlaisia käyttöönottomaksuja tai muita kiinteitä kuluja
  • Järjestelmä on helppokäyttöinen. Sopii siis erinomaisesti myös yrityksen ensimmäiseksi sähköiseksi ajanvarausjärjestelmäksi
  • Maksuton asiakaspalvelu
  • Fiivu.fi on nettipohjainen. Pääset siis järjestelmään missä vain, milloin vain. Palvelu on suunniteltu toimimaan niin tietokoneella, tabletilla kuin mobiilissakin
  • Lisäät asiakasmääriäsi. Fiivu on luotu sekä parturi-kampaajille, mutta ennen kaikkea tavallisille kuluttajille. Fiivun tarkoitus on ohjata asiakkaat parturi-kampaamoon, josta löytyy sopiva vapaa aika - mahdollisesti juuri sinun tuoliisi
  • 24h auki oleva nettiajanvaraus. Asiakkaiden ajanvaraus ei ole enää riippuvainen yrityksesi aukioloajoista, vaan olet Fiivun kautta tavoitettavissa kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä
  • Suunniteltu yhdessä parturi-kampaamoiden kanssa

 

Rekisteröi yrityksesi tai kysy lisää: myynti@fiivu.fi  |  020 778 9987

 

 

"Todella helppokäyttöinen. Varsinkin asetusten ja työaikojen määrittäminen oli yllättävän vaivatonta. Positiivisella tavalla simppeli järjestelmä!"

 

"Aikaisempaan järjestelmäämme verrattuna käyttöönotto oli tosi helppoa. Fiivu jopa siirsi vanhan asiakasrekisterimme järjestelmään käden käänteessä. Asiakaspalvelusta täysi kymppi!"

 

"Heti ensimmäinen viesti asiakkailtamme oli, miten mukavaa on, kun ei tarvitse aikaa varatakseen erikseen rekisteröityä tai kirjautua mihinkään palveluun."

comments2.jpg

Fiivu.fi on täysin suomalainen parturi-kampaamo -alalle suunniteltu ajanvarausjärjestelmä sekä ajanvarauspalvelu. Palvelu soveltaa muun muassa hotelli- ja lentovaraussivustoilta tuttua toimintaperiaatetta: Kun asiakas tietää milloin ja missä hän haluaa parturi-kampaamoon, me ohjaamme hänet yritykseen, josta vapaa aika valittuna ajankohtana löytyy. Tiivistetysti: asiakas syöttää Fiivun hakuun "Turku / hiustenleikkaus / keskiviikko klo.14.00". Jos parturi-kampaamossasi on tällöin vapaa aika, tarjoamme tätä aikaa asiakkaalle.

Fiivun asiakkaana yritys saa käyttöönsä yhdessä parturi-kampaaja -yrittäjien kanssa suunnitellun ajanvarausjärjestelmän, josta löytyvät kaikki tarvittavat ominaisuudet. Järjestelmän käyttöönotto on yritykselle maksutonta, eikä myöskään parturi- ja kampaajakohtaisia käyttäjämäärärajoituksia ole. Ottaessasi käyttöön Fiivu.fi-ajanvarauspalvelun saat yrityksellesi oman profiilisivun Fiivun sivuille, josta kuluttajat näkevät parturi-kampaamosi reaaliaikaisen ajanvarauskalenterin, yrityksen esittelyn, hinnaston sekä kaikki palveluntarjoajat. Jotta olet löydettävissä vielä helpommin, voit lisätä myös nettisivuillesi suoraan linkin nettiajanvaraukseesi ja profiilisivuillesi.

Itse ajanvarausjärjestelmä on siis yrityksellesi täysin ilmainen. Myöskään itse kalenteriin lisäämistäsi ajanvarauksista emme veloita sinulta mitään. Ainoat kustannukset parturi-kampaamollesi ovat Fiivu.fi-ajanvarauspalvelun kautta yrityksellesi tulleet varaukset. Näidenkin varauskohtainen kustannus on ainoastaan 1,95€/varaus. Halutessasi, mahdollistamme kuitenkin Fiivun käytön kiinteällä kuukausimaksulla, jolloin varauksista emme veloita mitään. Tarjoamme tarvittaessa myös apua palvelun käyttöönotossa sekä luonnollisesti myös asiakaspalvelun käytön aikana mahdollisesti ilmenevissä ongelmatilanteissa - nämäkin tietysti maksutta.

Vieläkö epäröit? Siinä tapauksessa ota yhteyttä fiivuun, niin kerromme mielellämme lisää ajanvarauspalvelumme hyödyistä parturi-kampaamollesi. Tavoitat meidän joko puhelimitse numerosta 020 778 9987 tai sähköpostitse myynti@fiivu.fi.