USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 

Mikä on fiivu.fi?

Fiivu.fi on täysin suomalainen parturi-kampaamoiden ajanvaraukseen suunniteltu palvelu. Palvelu yhdistää alueesi parturi-kampaamoiden ajanvaraus-kalenterit, jolloin löydät kätevästi juuri sinulle sopivan ajan parturille tai kampaajalle.

 

Maksaako palvelun käyttö jotakin?

Ajanvaraus fiivu.fi -palvelun kautta on täysin maksutonta.

 

Voinko varata parturin myös lapselleni?

Kyllä. Palvelun kautta varaat parturi- tai kampaamo-ajan myös lapselle käyttämällä etusivun hakutoimintoja. Ajanvaraus vaatii kuitenkin toimivan puhelinnumeron, joten varauksen lisätietoihin voit tarvittaessa lisätä maininnan, että varaus on tehty huoltajan toimesta.

 

Miten muutan varaamaani aikaa?

Varattuasi ajan parturille tai kampaajalle saat varauksestasi vahvistuksena tekstiviestin ilmoittamaasi puhelinnumeroon. Kyseisestä viestistä löydät parturi-kampaamon yhteystiedot, johon voit ottaa yhteyttä.

 

Miten saan omaan parturi-kampaamooni käyttöön fiivu.fi -ajanvarauspalvelun?

Pääset rekisteröimään yrityksesi palveluun "Yrityksille" -välilehden kautta. Sieltä löydät myös lisätietoa, miten parturi-kampaamosi hyötyy ottamalla käyttöön sähköisen ajanvarauspalvelun. Samasta paikasta löydät myös yhteystietomme - kerromme mielellämme lisää, miksi juuri fiivu.fi on netin paras ja edullisin sähköinen ajanvarausjärjestelmä.